Prezentare

Magazinul nostru www.my-confort.ro este nascut din dorinta de a satisface  clientii care prefera  sa cumpere confortabil de acasa.

Oferim produse de calitate, la preturi accesibile cu aspect deosebit care au ca obiectiv reflectarea personalitatii beneficiarilor, totul repezentand eleganta prin simplitate.


De ce "MY-CONFORT" ?

Nimic mai simplu:

"my" = pentru ca ni se adreseaza tuturor

"confort" = pentru ca suntem convinsi ca clientii vor fi satisfacuti de calitatea produselor, promptitudinea si seriozitatea derularii comenzilor , atribute pe care le consideram necesare asigurarii confortului pentru cumparaturile on-line.

 

Selectionam riguros furnizorii din dorinta de a oferi cele mai optime solutii pentru satisfacerea exigentelor dumneavoastra, iar satisfactia clientilor reprezinta telul activtatii noastre, totul fiind efectuat cu stil si rafinament.

 

Va multumim ca sunteti alaturi  de noi !

Acest site folose┼čte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies si respectiv sa iti confirmi acordul cu Politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal.